nedjelja, 6. studenoga 2016.

Perine oblatne

Perine oblatne



Ove oblatne su toliko dobre,sočne,ukusne,a vrlo ih je jednostavno napraviti.
Probajte,svakako.

Potrebno je:

6 jaja
500 gr šećera
100 gr kuhinjske čokolade
1 margarin

1 oblatna

Sve se sprema na pari.
Potrebno je zgrijati vodu do ključanja u većoj šerpi
U manjoj,koju treba staviti na tu šerpu sa vodom treba staviti 6 jaja i pola kilograma šećera.
Mutiti varjačom jedno desetak minuta dok se smjesa lijepo ne izjednači.
Dodati 100 gr čokolade za kuhanje i miješati dok se ne otopi.
Tada dodati 1 margarin pa opet miješati dok se i on ne otopi.

Nafilovati oblatnu,staviti je na veću tacnu i poklopiti sa velikom tepsijom,prvo krpom,i ostaviti preko noći da oblatna upije fil i da se ohladi.

Sjeći po želji.


Prijatno! [cheers1.gif]

Nema komentara:

Objavi komentar